راهنمای تعمیر و نگهداری لاستیک های انواع ماشین آلات سنگین

خانه/راهنمای تعمیر و نگهداری لاستیک های انواع ماشین آلات سنگین
image
image
image
توسط admin نظر(0)/دسامبر 3, 2023
انواع مختلفی از ماشین های حمل و نقل وجود دارد که هر کدام هدف خاصی را انجام می دهند.

راهنمای تعمیر و نگهداری لاستیک ماشین‌ های حمل و نقل :

برای حمل و نقل مواد خارج از جاده از نقطه ای به نقطه دیگر، به طور کلی استفاده از ماشین های تخصصی که در مسیر حرکت می کنند ضروری است.

کمپرسی های کوچک

اینها ماشین‌های میانی هستند که بین کامیون‌های مورد استفاده در جاده‌ها و کمپرسی‌های سنگین قرار دارند. (پایین را ببینید) آنها 3 یا 4 محور دارند. دو محور عقب، که محورهای محرک هستند، با لاستیک های تک یا دوقلو سوار می شوند. محور یا محورهای جلو، که به صورت تکی نصب می شوند، اساساً محورهای فرمان هستند، اما گاهی اوقات می توانند محورهای محرک نیز باشند.

کامیون های کمپرسی کوچک عمدتاً مورد استفاده قرار می گیرند:

در سایت‌های حفاری یا کارهای زیربنایی: بزرگراه‌ها، سایت‌های ساخت راه‌آهن، سدها و غیره. از آنها برای انتقال مواد در مسیرهای کم و بیش مستقر استفاده می‌شود. مسافت های تحت پوشش می تواند قابل توجه و سرعت متوسط بالا باشد.
در معادن سنگ و شن و ماسه: برای انتقال مواد از سطح معدن به ایستگاه های خرد کردن یا فرآوری استفاده می شود. اغلب آنها در مسیرهای ثابت کار می کنند و می توانند برای کارهای خاکی استفاده شوند. آنها می توانند به حداکثر سرعت حدود 70 کیلومتر در ساعت (43 مایل در ساعت) برسند. بسته به مدل، محموله می تواند از 15 تن تا 60 تن متغیر باشد.

دامپتراک های سنگین

این کامیون ها دارای 2 محور و یک اسکاپ کج هستند. محور عقب یک محور محرک است که معمولاً با لاستیک‌های دوقلو نصب می‌شود. محور جلو یک محور فرمان است که عموماً با تایرهای تکی همراه است. گاهی اوقات یک محور محرک است و گاهی اوقات با لاستیک های دوقلو نصب می شود.

همچنین دامپرهای سفت و سخت با 3 محور وجود دارد که در آن 2 محور عقب که محورهای محرک هستند، با تکی نصب می شوند.

دامپتراکهای سنگین عمدتاً در موارد زیر استفاده می شوند:

در معادن سطحی و معادن سنگ و ماسه؛

آنها برای انتقال مواد از مبداء به ایستگاه های خرد کردن یا پردازش استفاده می شوند.

در سایت‌های حفاری یا کارهای زیربنایی: بزرگراه‌ها، سایت‌های ساخت راه‌آهن، سدها و غیره. از آنها برای انتقال مواد در مسیرهای کمابیش مستقر استفاده می‌شود که گاهی اوقات مسافت‌های قابل توجهی را با سرعت متوسط ​​بالا پوشش می‌دهند.

آنها می توانند بارهای بسیار سنگین را در فواصل 1 کیلومتر تا 40 کیلومتر حمل کنند.

نیاز به کشش با توجه به شرایط محل کار متفاوت است.

آنها می توانند به حداکثر سرعت حدود 70 کیلومتر در ساعت برسند. بسته به مدل، محموله می تواند از 15 تن تا 360 تن متغیر باشد.

بهره وری عملیات بستگی به داشتن تجهیزات بارگیری مناسب (لودر یا بیل) برای وسایل حمل و نقل مورد استفاده دارد. به طور کلی، هدف این است که تعداد پاس های مورد نیاز (حداکثر 3 یا 4) برای رسیدن به حداکثر بار DUMPER به حداقل برسد.

سازندگان اطلاعات بسیار مفیدی در مورد این موضوع ارائه می دهند.

دامپتراک های کمرشکن

اینها ماشینهای مفصلی (کمرشکن) هستند که از یک تراکتور (کشنده) و یک مخزن حمل روی تریلر ساخته شده اند. تراکتور مجهز به یک محور است که به صورت تکی نصب شده است. تریلر دارای یک یا دو محور است که به صورت تکی نصب شده اند. آنها می توانند از نوع 4×4، 6×4 یا 6×6 باشند.

در حالی که این ماشین‌ها را می‌توان در همان محل‌های کار با کمپرسی های سنگین پیدا کرد (اگرچه کمپرسی های کمر شکن به ندرت در معادن استفاده می‌شوند)، مزیت اصلی یک کمپرسی مفصلی در توانایی آن برای حرکت در خاک سست و زمین ناهموار است و برخلاف دامپتراکهای سنگین ، نیازی به ساخت و زیر سازی خاک و زمین محل رفت و آمد نیست.

این ماشین‌ها برای استفاده در تمام زمین‌ها، قادر به حمل بارهای بین 10 تن تا 40 تن و داشتن ظرفیت‌های قابل‌توجهی برای پاکسازی زمین‌های صعب العبور، عمدتاً در سایت‌های زیربنایی خاک‌ریزی استفاده می‌شوند.

دامپتراک های ارتفاع کوتاه

ترکیبی از کمپرسی های سنگین و کمرشکن هستند. این ماشین ها از یک تراکتور دو محوره و یک بالابر تک محوری تشکیل شده اند. محور جلوی تراکتور یک محور فرمان است و همیشه به صورت تکی نصب می شود. محور چرخ عقب آن، که یک محور محرک است، و اکسل پرش را گاهی می توان با لاستیک های دوقلو سوار کرد.

ویژگی تخلیه در ارتفاع پایین و ظرفیت بالای آن به این معنی است که استفاده از این وسیله در مکان های کاری در مقیاس بزرگ با شیب کم و مواد نرم تر (به عنوان مثال حمل و نقل زغال سنگ) محدود می شود.

اسکریپرها

این ماشین‌ها از یک تراکتور و یک مخزن تشکیل شده‌اند که هر کدام به یک محور مجهز به تایرهای تکی مجهز هستند.

مخزن مجهز به یک تیغه است که برای جدا کردن خاک و جمع آوری مواد در آن استفاده می شود.

اسکریپرها ماشین های دو منظوره ای هستند که هم عملیات بارگیری و هم عملیات حمل و نقل را انجام می دهند. آنها عمدتا در سایت های زیرساختی و در معادن زغال سنگ یافت می شوند.

چرخه کار (خراش دادن) به دلایل فنی به طور داوطلبانه توسط تولید کنندگان محدود می شود. برای اطلاعات بیشتر، لطفاً به مستندات سازنده مراجعه کنید.

مدل هایی فقط با یک موتور وجود دارد (در این صورت لازم است از یک یا چند بولدوزر برای حرکت دادن اسکریپر استفاده شود).

همچنین ماشین‌هایی با دو موتور وجود دارند که از یکدیگر پشتیبانی می‌کنند، یا در حال بارگذاری یا تراشیدن خاک، که به عنوان عملیات پشت سر هم یا فشار کش شناخته می‌شود.

در برخی از اسکریپرها، مخزن مجهز به سطل های آسانسور یا پیچ های بارگیری است.

کامیون های جاده ای

این ماشین ها از یک تراکتور دو یا سه محوره با سیستم کوپلینگ تشکیل شده اند.

محور جلوی تراکتور همیشه با تایرهای تکی نصب می‌شود، در حالی که دو محور عقب که محورهای محرک هستند، معمولاً با لاستیک‌های دوقلو سوار می‌شوند.

کامیون های جاده ای عموماً دو یا سه تریلر چند محوره را یدک می کشند و با سرعت بالا در مسیرهای ثابت یا جاده ها حرکت می کنند (مسافرت به بیرون با بار و مسیر برگشت خالی).

آنها عمدتاً برای حمل الوار (برداشتن درخت)، زغال سنگ یا سنگ معدن استفاده می شوند.

جه: تمام ماشین‌هایی که قبلاً توضیح داده شد به طور مداوم در عملیات حمل و نقل درگیر نیستند. آنها حداقل در هنگام بارگیری در حالت سکون هستند
و تخلیه درصد سفر انجام شده در حالت بارگیری می تواند از 30٪ تا 70٪ متغیر باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • اشتراک گذاری: